New Year’s Cup 2012

Sziasztok!

Ismét örömhírrel tudok szolgálni: KÖZELEG A NEW YEARS CUP! Ez pedig nem jelent mást, mint hogy Budapest a lacrosse középpontjába kerül!
Az időpont január 12-13 lesz (szombat-vasárnap) és jelen lesz 4 lány és 6 fiú csapat a környező országokból, valamint Debrecenből!

Az eseményre hónapok óta készülünk és szeretnénk, ha minél többen kilátogatnának és megtekintenék meccseinket! Izgalmas nyereményjátékot is társítottunk a készülődés időszakához, amit facebook oldalunkon keresztül tudtok elérni: www.facebook.com/BudapestBlackberries

A játék lényege, hogy oszd meg gyönyörűszép plakátunkat és ezzel adj magadnak esélyt a heti 1db 60 perces talpmasszázs megnyerésére (a Talpmasszázs szívvel-lélekkel felajánlásával), valamint a FŐDÍJRA, ami pedig egy 2 fős, félpanziós wellness hétvége a négy csillagos Hotel Kiss felajánlásával (http://www.hotel-kiss.hu). ENNYIRE EGYSZERŰ!
Nyereményeinket ezúttal is köszönjük!

Tehát ez az időszak nem csak az ünnepek közeledtével szép, hanem azért is, mert kibújhatunk a csigaházunkból és megmutathatjuk magunkat itthon is! Akit érdekel az esemény, az a plakáthoz kapcsolódó event-ben minden információt megtalál 🙂

Várunk mindenkit szeretettel!

ps.: EVENT PLAKÁT

Reklámok

LÁNYOK, KOMMENTRE FEL!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s